REZERVACIJA

Pozovite nas

+382 69 574 160

Pišite nam

info@smjestajtijanic.me

AKTIVNOSTI

RAFTING TAROM

Tara - najljepša i najatraktivnija rijeka Evrope. Na svom putu od Komova, dugom 145 kilometara, stvorila je kanjon dug skoro stotinu kilometara i dubok 1,3 kilometra. Kanjon Tare je po dubini drugi u svijetu (odmah iza Colorado Grand Canyon-a), ali je zato po ljepoti zasigurno prvi.

Jedino raftingom može se otkriti anatomija kanjona i njegov cjelokupni rukopis. Svaki novi kilometer, ponekad i metar, na toj stazi, druga je nijansa, drugi prizor i drugi izazov.

Ovo je istinska prilika da isprovocirate adrenalin u sebi, da doživite netaknutu prirodu kakva se još rijetko gdje u svijtu može sresti. Samo jedan dolazak na rafting niz njene uzbudljive bukove i kupanje u rijeci, probudi će u Vama strast i duh za doživotnom avanturom!

KRSTARENJE PIVSKIM JEZEROM

Iako ga nije stvorila priroda nego ljudska ruka, Pivsko jezero očarava ljepotom. Njegova smaragdno-zelena boja, u kontrastu sa surovim sivim liticama nekadašnjeg kanjona Pive, oduzima dah posmatraču.

Vožnja brodom po, kao ogledalo glatkoj površini, daje vam osjećaj iskonskog mira, a pogled na kamene litice ispunjava strahopoštovanjem prema onome što je priroda vjekovima stvarala i vajala.

Ne propustite priliku da se bar na kratko prepustite vječnosti romantike kojom odiše svaki krajolik kanjona Pive i Komarnice

JEEP SAFARI

Otkrijte ljepotu i eleganciju divlje i očuvane prirode. Osjetite svjež planinski vazduh i uživajte u blizini najvećih vrhova i najljepših jezera

Pripremite svoje foto-aparate i prepustite se uživanju u prekrasnoj prirodi, od čije ljepote sasvim sigurno zastaje dah. Vidjećete prirodna bogatstva koje hrane dušu i dugo ostaju u sijećanju.

Možda vam fotografije neće ni biti potrebne, jer će slike ovih predivnih predijela trajati dugo u vašim mislima.

Privatni smještaj Tijanić

Ako volite prirodu, želite da pobjegnete iz gradske vreve i gužve i uživate u mirnoći i jednostavnosti života, posjetite opštinu Plužine i domaćinstvo Tijanić.

© Copyright 2014 by Pivatni smještaj Tijanić.